Forradalmi technológia a beltéri légtisztításban

Tisztább levegő, egészségesebb élet 


Ez a NASA által inspirált technológia mostantól elérhető az Ön számára is.

Az űrben már működött, működni fog az Ön otthonában is. 

Ez lehet akár az űrállomás, a műtő vagy a hálószobája.

belite technológia

A belite készülékei a NASA által inspirált legmodernebb technológiát használják a beltéri levegő tisztítására és fertőtlenítésére. Légtisztítóinkban nincsenek különféle szűrők, mert azok csak bizonyos szemcseméretű szennyeződéseket képesek kiszűrni a levegőből. A belite termékei valójában nem szűrik, hanem tisztítják és fertőtlenítik a levegőt.

Az UVC + fotokatalizátor technológia mérettől függetlenül, válogatás nélkül egyszerűen megsemmisíti a levegőben található összes

  • baktériumot
  • vírust
  • penészgombát
  • csökkenti a kellemetlen szagokat
  • füstöt
  • pollent
  • illó szerves vegyületet (VOC gázok)

A beépített ventilátorok a helyiség levegőjét átvezetik a készülék titándioxiddal bevont fotokatalizátorán, ami az UVC fény hatására aktiválódik és olyan ionokat hoz létre, amik egy oxidációs folyamat során megsemmisítik a levegőben található káros anyagok 99%-át.


A piacon megtalálható más, ózongenerátoros technológiával szemben a belite termékek légtisztító folyamata során nem keletkezik sem káros vegyület, sem ózon. A készülékeket működtethetjük akkor is, ha ott tartózkodunk a helyiségben. A belite által alkalmazott technológia egy tökéletesen biztonságos, vegyszermentes fertőtlenítést és szagtalanítást biztosít az Ön otthonában is.


                                                           

Kapcsolattartóink

Végh 

Tibor

veghtibor@belite.hu

+36 20 999 7337

 Végh 

Krisztián

info@belite.hu

+36 20 3111 222