Jelentkezési feltételek óvodáknak:


  1. Kérem megosztani az óvoda saját Facebook oldalán az alábbi "belite a tisztább levegőért és az egészségesebb életért" videót. (Ezt a videót megtalálják az "Egy mosoly a gyerekekért és a sportlegendákért" Facebook oldalon is.)2.     A gyerekek színezzék ki a letölthető rajzot.

  A szülőket is bevonjuk a játékba: Ők a rajzon feltett kérdésekre ikszeljék be a helyes választ, és írják be a gyermek nevét,  ha külön is szeretne indulni a gyermeke rajzával az egyéni versenyben is azért, hogy  családjának és az óvodának is készüléket nyerhessen.


LETÖLTHETŐ RAJZ

3.    A kész rajzokat az óvoda tegye fel a Facebook oldalára február 20-ig.

       Az óvoda oldalán a legtöbb lájkot kapott rajzot az óvoda küldje el e-mailben

ovoda@belite.hu

e-mail címrercius 10-ig.

A beérkezett rajzokból március második felében nyilvánosan kisorsoljuk a 10 nyertes óvodát, akik egyenként 2 darab 150.000 Ft-os belite ideal légtisztító berendezést kapnak ajándékba. Ebből az egyik készülék az óvodáé, a másik pedig a rajzot készítő kisgyerek családjáé lesz.

FIGYELEM!

Mivel 10 óvoda kap ajándékba belite ideal légtisztító berendezést, ezért a szülőknek is megadjuk a lehetőséget ezen felül, hogy ajándék készülékhez juttassák az óvodájukat.

A szülők által még 100 óvoda juthat ingyen belite ideal légtisztító készülékhez.

Ehhez a feltételeket a szülők a www.belite.hu honlap

rajz menüpontja 

alatt találják.

Ott minden szülő részt vehet a  saját gyereke rajzával és ezáltal a saját otthonába is 10 család ingyen készülékhez juthat.

Ezen felül 3 család pedig 1 hetes horvátországi nyaralást is nyerhet a gyermeke rajzával.

Fontos, hogy kérjék a szülőket hogy lépjenek rá a www.belite.hu oldalon a rajz menüpontra és ott a megadott instrukciók alapján vegyenek részt a játékban, mert így az Önök óvodájának is nagyobb az esélye, hogy ingyenes belite ideal légtisztító készülékhez jusson.

Sajnos az emberek 95% nincs tisztában a levegőben előforduló rengeteg, emberi szem számára láthatatlan, veszélyes betegségeket okozó szennyeződések egészségkárosító hatásaival.

Ha Önnek is fontos családja és szerettei egészséges környezete, akkor szánjon rá pár percet és olvassa el az alábbi sorokat és az így szerzett tudást adja tovább embertársainak.


Tudástár


A szennyezett levegő egészségkárosító hatásainak leginkább a 14 év alatti gyermekek vannak kitéve, akiknek a tüdeje még fejlődésben van.

A magas légszennyezettség azonnali egészségi problémákat is okozhat: súlyosbodó szív- és érrendszeri, illetve légzőszervi betegségeket; felelős lehet az allergia, asztma, hörghurut, tüdőtágulat, esetleg a rák kialakulásáért is.

A beltéri levegővel együtt sok olyan dolgot is belélegzünk, melyeket nem is látunk, például mikroorganizmusokat, kémiai gázokat, vírusokat, baktériumokat és penész spórákat, toxinokat.

Tudta Ön?

Magyarországon a nyilvántartások szerint mintegy 2,5 millió ember szenved allergiától.

Az utóbbi öt évben 6,5 százalékkal emelkedett az allergia tüneteinek enyhítésére gyógyszert szedők száma.

Évente 40-50 milliárd forintot költ a lakosság allergia-gyógyszerekre, az orvosi ellátás is legalább ennyibe kerül.

Évente egy közepes méretű városnyi, azaz 15-20 ezer új beteggel bővül az asztmában szenvedők száma, pedig már ma is mintegy 300 ezer diagnosztizált beteg él hazánkban, és feltehetően további 150 ezer ember életét nehezíti meg a betegség.

Ma közel 600 ezer krónikus obstruktív tüdőbeteg (COPD) él Magyarországon.

Friss levegő, mely az egészséges élethez kell

Milyen mikroorganizmusokat képes elpusztítani a belite technológia?

  • allergén anyagok,

  • poratka,

  • vírus,

  • baktériumok,

  • illó szerves vegyület (VOC),

  • penész és gomba

A hagyományos légszűrő berendezések nem szűrik ki az összes kórokozót a levegőből, mivel a legkisebb méretű szennyező anyagok átjutnak a legfinomabb szűrőkön is. A belite UVC + fotokatalizátor technológia kíméletlen a kórokozókkal szemben, de nem használ levegőszűrőt a cél érdekében. Titándioxiddal bevont felületet, fotokatalizátort használunk a légtisztító készülékeinkben, és ezt a felületet ultraibolya fénnyel világítjuk meg. A légtisztító készülékeinkben e két technológia szinergikus hatása érvényesül.

A belite készülékei a NASA által inspirált legmodernebb technológiát használják a beltéri levegő tisztítására és fertőtlenítésére. A belite termékei valójában nem szűrik, hanem tisztítják és fertőtlenítik a levegőt.

Az UVC + fotokatalizátor technológia mérettől függetlenül, válogatás nélkül egyszerűen megsemmisíti a levegőben található összes baktériumot, vírust, penészgombát, PM2,5 (szállópor káros 2,5 mikronnál kisebb részecskéit), füstöt, pollent, allergéneket, illó szerves vegyületet (VOC gázok).

LÉGÚTI BETEGSÉGEK: MINDEN, AMIT FONTOS TUDNUNK

Több légzõszervi betegség a világ vezető halálokai között.

A világ tíz vezető haláloka közül négy a légzőrendszer betegsége, amelyek az összes halálozás 17%-át okozzák.

A tüdő légzőszervrendszerünk egyik legfontosabb része, de manapság egyre több tüdő- és légúti megbetegedéssel kell szembeszállnunk, hogy megőrizzük egészségünket.

A belite készülékek egészséges, tiszta, valamint vírus-és baktérium mentes környezetet teremtenek az Ön otthonában is.

Nem kérdés, hogy minden kisgyermekes család extra védelmet érdemel a levegőben megtalálható kórokozókkal szemben. Minden anyuka rémálma, ha baktériumokkal, vírusokkal vagy más szennyező anyagokkal terhelt a gyermeke környezete. Különösen, ha a beltéri helyiségek levegőjéről van szó.

Egy szülő se szeretné gyermekét vagy családját a légúti megbetegedések következményeinek, asztmának, allergiának és a még súlyosabb tüdőbetegségeknek kitenni.

Ezek után kérem gondolja végig, hogy van-e az Ön háztartásában porszívó, klíma, központi fűtés, televizió, autó, számítógép, mobiltelefon stb.

Ugye mindezeket gondolkodás nélkül megvesszük?

Holott ezek a készülékek csak az Ön kényelmét, komfortérzetét segítik!

Ezek nem óvják az életét, egészségét.

Egy autóba nem tölt rossz minőségű benzint és rendszeresen cseréli a légszűrőt.

Ne legyen fontosabb az autója mint tüdeje!

Csak négyszer eszünk-iszunk naponta, de levegőt napi 10.000-szer veszünk.

Ne legyen fontosabb a napi négyszer fogyasztott étel és ital minősége, mint hogy mit lélegzünk be 10.000-szer naponta!

Ne legyen fontosabb egy klíma csak azért, hogy ne izzadjunk, mint a tiszta levegő, hogy ne legyen gyerekünk asztmás, allergiás beteg!

Egy légtisztító készülékkel óvhatja családját rengeteg betegségtől, és hosszabb életet biztosíthat számukra!

Köszönöm, hogy végigolvasta ezeket a sorokat!A belite ideal alkalmas 15-20 m² alapterületű helyiség UVC+fotokatalizátoros fertőtlenítésére, légtisztítására. Kis méretének és mobil kialakításának köszönhetően könnyedén átviheti minden helyiségébe. 1-2 óra alatt megtisztítja egy 15-20 m² alapterületű helyiség levegőjét.