belite ideal

2020.11.08

A belite ideal alkalmas 15-20 m² alapterületű helyiség UVC fénnyel történő fertőtlenítésére, légtisztítására.

A belite ideal egy fizikai szűrő nélküli légtisztító berendezés. A NASA által is használt UVC-technológia segítségével eltávolítja otthonában a beltéri levegőben található vírusokat, illó szerves vegyületeket (VOC), baktériumokat és penészt. 

Ez a tökéletes légtisztító megoldás pollenallergiában és asztmában szenvedők részére. Nagyszerű azok számára is, akik aggódnak egészségük miatt, és tiszta levegőt szeretnének otthonukban.

A belite ideal egy ideális megoldás az egész lakás fertőtlenítésére, mert kis méretének és mobil kialakításának köszönhetően könnyedén átviheti otthona minden helyiségébe. 1-2 óra alatt megtisztítja egy 15-20 m² alapterületű helyiség levegőjét.

Délután használja a szobában, ahol a gyerekek játszanak. Amikor főz, kapcsolja be a konyhában és csökkenti vele a főzés közben keletkező szagokat. Ha vendégek jönnek, vigye át a nappaliba és mindenki biztonságban lesz a baktériumoktól és vírusoktól. Éjszaka pedig tisztítsa vele a hálószobája levegőjét a pihentetőbb alvás érdekében.