belite fresh air

2020.10.07

A belite fresh air kiválóan alkalmas 20 m² alapterületű helyiségek fertőtlenítésére, légtisztítására.

A belite fresh air egy fizikai szűrő nélküli légtisztító és fertőtlenítő berendezés. UV fény és fotokatalizátor segítségével eltávolítja otthona levegőjéből a különböző kórokozókat, baktériumokat, vírusokat, illó szerves vegyületeket (VOC), penészgombát, formaldehid vegyületeket és füstöt, amelyeket egy oxidációs folyamat során vízzé és szén-dioxiddá alakítja.

Ez a tökéletes légtisztító megoldás újszölöttek, terhes nők, idősek, pollenallergiában és asztmában szenvedők részére vagy mindazok számára, akik aggódnak egészségük miatt, és tiszta levegőt szeretnének otthonukban.

A belite fresh air egy ideális megoldás az egész lakás fertőtlenítésére, mert kis méretének és mobil kialakításának köszönhetően könnyedén átviheti otthona minden helyiségébe. 2 óra alatt tisztítja és fertőtleníti egy 15 m² alapterületű helyiség levegőjét.

Délután használja abban a szobában, ahol a gyerekek játszanak. Amikor főz, kapcsolja be a konyhában és csökkenti vele a főzés közben keletkező szagokat. Ha vendégek jönnek, vigye át a nappaliba és mindenki biztonságban lesz a baktériumoktól és vírusoktól. Éjszaka pedig tisztítsa vele a hálószobája levegőjét a pihentetőbb alvás érdekében. De használhatja autójában is vagy magával viheti az irodájába is.

Semlegesíti a kellemetlen szagokat, ezért kiválóan használható fürdőszobában vagy olyan helyiségben, ahol a háziállatok fekhelye vagy a macskaalom van.

Hatékonyan tisztítja a levegőt a dohányfüsttől is, ezért használhatja olyan helyiségekben is, ahol dohányoznak.

  • csendes: normál mód <35dB, alvó mód <20dB
  • hatékony: 24 m³/óra
  • mobil és kicsi: 77 x 77 x 98 mm
  • biztonságos: nem termel ózont
  • környezetbarát: nem kell bele cserélhető filter